​Nabo

Grøn omstilling nødvendig

Vi hører dagligt om klimaforandringer: Is der smelter, stigende have, mere ekstremt vejr og stigende temperaturer. Vi er nødt til at handle.

Læs mere her

Kære nabo

Vi vil gerne have et godt forhold til vores naboer. Derfor lægger vi også vægt på at vores biogasanlæg skaber de mindst mulige gener for vores naboer.

Læs mere her

Robust og driftsikker

Vi producerer 6.000.000 m3 biometan om året. Det svarer til varmeforbruget for omkring 2.500 husstande. Det er med til at gøre Danmark selvforsynende af gas.

Læs mere her

Vi går meget op i, at vi har et godt forhold til vores naboer og at vores biogasanlæg generer omgivelserne mindst muligt. Især i forhold til lugtgener. Her prøver vi hele tiden på at forbedre os, så der lugter mindst muligt. Hvis man mod forventning oplever lugtgener, er man altid velkommen til at kontakte os på 26 23 33 00.

Vi opfordrer også til at man går ind og følger vores Facebook-side. Her lægger vi nyttige informationer ud angående selve driften, men man kan også læse omkring de arrangementer vi afholder, konkurrencer vi laver osv.

Vi vil i endnu højere grad engagere os i lokalområdet og deltage i arrangementer og lave events så lokalbefolkningen kan blive klogere på os, og hvordan vi bidrager med grøn energi og til hele den grønne omstilling. Vi vil desuden gerne bidrage til øget viden om grøn energi, så vi arrangerer gerne rundvisninger på biogasanlægget for en samlet gruppe personer eller virksomheder – så kontakt os endelig, så finder vi ud af noget.

sms

Tilmeld dig vores SMS-service

Få vigtig information og driftsstatus fra os på SMS. Du kan tilmelde eller afmelde dig herunder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grauballegaard Biogas ApS

Allingvej 13B, 8632 Lemming

Se rutevejledning

Kontakt os

CVR-nummer: 40845747