Ydelser​

Vi fremstiller biogas. Som biprodukter har vi afgasset gylle og en tør fiberfraktion.

Grøn omstilling nødvendig

Vi hører dagligt om klimaforandringer: Is der smelter, stigende have, mere ekstremt vejr og stigende temperaturer. Vi er nødt til at handle.

Læs mere her

Kære nabo

Vi vil gerne have et godt forhold til vores naboer. Derfor lægger vi også vægt på at vores biogasanlæg skaber de mindst mulige gener for vores naboer.

Læs mere her

Robust og driftsikker

Vi producerer 6.000.000 m3 biometan om året. Det svarer til varmeforbruget for omkring 2.500 husstande. Det er med til at gøre Danmark selvforsynende af gas.

Læs mere her

Biogas

Den biogas vi udvinder på Grauballegaard Biogas afsættes dirette på det danske gasnet.

Det danske gasforbrug forventes allerede i 2030 at bestå 100% af biogas, hvor det i 2021 bestod af omkring 20 pct. biogas og 80 pct. naturgas. Det vil fremadrettet gøre det danske gasforbrug til Europas grønneste.

Den afgassede gylle

Den afgassede gylle køres efter endt produktion af gas, retur til de landmænd der har leveret det. Her bruges det som gødning på landmandens marker. Den afgassede gylle er bedre har typisk en sammensætning der gør den lettere for afgrøderne at optage gødningen.

Der gælder særlige krav for anvendelse af afgasset gylle (OGJ). Det sikrer vi naturligvis at aftagerne er informerede om.

sms

Tilmeld dig vores SMS-service

Få vigtig information og driftsstatus fra os på SMS. Du kan tilmelde eller afmelde dig herunder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grauballegaard Biogas ApS

Allingvej 13B, 8632 Lemming

Se rutevejledning

Kontakt os

CVR-nummer: 40845747