Nødvendig grøn omstilling​

Grøn omstilling nødvendig

Vi hører dagligt om klimaforandringer: Is der smelter, stigende have, mere ekstremt vejr og stigende temperaturer. Vi er nødt til at handle.

Læs mere her

Kære nabo

Vi vil gerne have et godt forhold til vores naboer. Derfor lægger vi også vægt på at vores biogasanlæg skaber de mindst mulige gener for vores naboer.

Læs mere her

Robust og driftsikker

Vi producerer 6.000.000 m3 biometan om året. Det svarer til varmeforbruget for omkring 2.500 husstande. Det er med til at gøre Danmark selvforsynende af gas.

Læs mere her

​I dag står vi over for en udfordring af globalt omfang: klimaforandringer. Aldrig før har behovet for grøn omstilling været mere påtrængende. Med stigende temperaturer, stigende havniveauer og hyppigere ekstreme vejrforhold er det tydeligt, at vores nuværende måde at udnytte ressourcerne på ikke er bæredygtig.
Grøn omstilling indebærer en overgang til mere bæredygtige produktions- og forbrugsmønstre, hvor vi reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer, minimerer affald og skaber en mere harmonisk balance med naturen. Dette kræver investeringer i vedvarende energikilder, herunder produktion af biogas. Og vi skal fremme energieffektivitet og den cirkulær økonomi.
Men grøn omstilling er ikke blot en nødvendighed for at bremse klimaforandringerne; det er også en mulighed for at skabe nye job, styrke økonomien og forbedre vores livskvalitet. Ved at vælge en grøn fremtid investerer vi i et sundere og mere bæredygtigt samfund for de kommende generationer.
Derfor er det afgørende, at vi handler nu. Vi skal samarbejde på tværs af sektorer og politiske skel, for derved at fremskynde den grønne omstilling, og sikre en levedygtig fremtid for vores planet.

sms

Tilmeld dig vores SMS-service

Få vigtig information og driftsstatus fra os på SMS. Du kan tilmelde eller afmelde dig herunder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grauballegaard Biogas ApS

Allingvej 13B, 8632 Lemming

Se rutevejledning

Kontakt os

CVR-nummer: 40845747